2013. szeptember 10. 14:29 - Suricata

Million question

Olyan sok kérdésem lenne, de nem megy. Olyan sokat akarok tudni, de nem mond. Nem tudom, hogy kérdezzem meg, hogy választ is kapjak, nem tudom hogy álljak elé, hogy ne tolakodásnak vegye....

Saját magát skatulyázta be és nem akar ebből kijönni. Végül is mennyivel egyszerűbb mindent magamban tartani, magamnak semmit sem bevallani. Hát még mennyi magyarázkodástól és kérdéstől kíméli meg magát az ember, ha magába fordul. Mennyivel erősebbnek tűnik, ha még magának sem vallja be a gyengeségeit. És mennyivel gyávábbnak, amikor a másik látja Őt a maga valójában...kinek a dolgát nehezíti? Sajátját? Nem hinném...azét, aki belé akar látni, aki be akar jutni a falai közé. Magasra épült falak az évek alatt, nincsen senki, aki megmászná őket...vajon miért? Nem akarta senki? Nem hinném..talán, mert amikor megmászta valaki onnan lökték le. A magasból sokkal nagyobbat lehet esni. Nem csoda, ha elmúlik a szenvedély a magasság iránt..

Gondolkozz már, ki lök le onnan mindenkit? A makacs szamár az őrtoronyból...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://littlelion.blog.hu/api/trackback/id/tr645505938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása