2015. január 28. 23:40 - Suricata

No answers, no cry.

A jelenlegi arány kb. 1 kérdésre 1 válasz, ami felvett további 100 kérdést. Korrekt nem? Egy választ kapok, száz kérdést teszek még fel. Nem tudom hogyan kellene ezt kezelnem, kérdeznék mert tudni akarok, de nem akarom hallani a kérdésre a választ. Mi lesz, ha olyan választ kapok ami megoldana egy sort kételyt és nem generálna további ezer kérdést. Nem fogom elhinni. Mi lesz, ha olyat kapok amilyet nem akarok? Nem fogom tudni feldolgozni. "Nem szabad olyat kérdezni, amire nem tudjuk feldolgozni a választ." Fantasztikusan egyszerű, de ki az aki megelégszik ezzel? Ki az aki erre válaszul nem generál további száz kérdést? Hát nem én....

Nem merem kérdezni, részben mert nincs közöm hozzá, részben mert a fentiek miatt teljesen felesleges belemenni olyan témákba, amik tudom, hogy amúgy is rosszul érintenének és a kapott válaszaim biztosan nem oldanák meg a problémáimat. Azért vicces, hogy ezt így lejátszom magamban, miközben a Fiú rendre az ellenkezőjét produkálja, mint várnám tőle. Én vagyok ennyire elcseszve, vagy ő nincs egyáltalán? Itt valahol nagyon meg kéne keresni ezt  a Gordiuszi csomót és elvágni a gecibe. 

Továbbá folyamat ezen kattogok. Szembejött és annyira jól benne van minden. Napok óta. Hetek óta. Hónapok óta ezen.

"Viccesen mondta, mégis azon járt az agyam, hogy igaza van. Hiszen aggódunk a holnapon, azon, hogy vajon marad-e, hogy szeretni fog-e még holnap is, aztán meg nem teljesen mindegy? Bármi történhet, összedőlhet a világ, és ahelyett, hogy a pillanatot élnénk meg, a jövőben élünk. Egyre inkább próbálom csak a pillanatot megélni, és nem a holnapon idegeskedni. Csak annyit foglakozom a jövővel, amennyit kell. De ehhez meg kell tanulnod bízni a sorsodban, aki csak annyit kér tőled, hogy ma boldog legyél, hogy ma tegyél meg minden tőled telhetőt. Nem kell többet tenned, hidd el. A bizalmad hidakat épít, és minden rendben lesz."

/ON. As usual./

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://littlelion.blog.hu/api/trackback/id/tr217155751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása