2012. december 04. 22:35 - Suricata

Össze-vissza

Egyszer élünk!!! :)
Mi emberek bonyolulttá tesszük a dolgokat:
hiányzik? hívd fel...találkozni akarsz valakivel? hívd el...akarod hogy megértsenek? magyarázd el...kételkedsz? kérdezz...nem tetszik? mond meg..tetszik? még inkább mondd meg...kedved van hozzá? tedd meg..akarsz valamit?

A legjobb megoldás az hogy kérj...hisz a "nem" már úgyis a tiéd de talán kapsz egy "igent"...csak egyszer élünk legyünk boldogok...  Vagyis legalább próbáljunk meg élni még ha fel is rúgnak akkor se hátráljunk meg Mindennek oka van....Az emberek látnak,de  soha senki nem fog igazán ki ismerni  De ha valaki igazán fontos neked akkor állj és küzdj érte tovább ha kell mindenki mást eltaposva, de mindig érd el a céljaidat, és ne add fel soha,hidd el leszel még boldog...

Nem mindig vagyunk jókor jó helyen, de eső után mindig kisüt a Nap, még ha sokat is kell várnunk rá, de megéri!  Minden pofon után fel kell állni és talán egyszer elérjük  a céljainkat, vagy azt akire mindennél és mindenkinél jobban vágyunk az életben! A lehetetlen csupán egy szó amivel azok a kis emberek dobálóznak, akiknek könnyebb egy hétköznapi világban élni mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra! Mindent elérhetsz, csak hinned kell benne hogy idővel sikerülni fog!

Nem a szépség határozza meg,hogy kit szeretünk , hanem a szeretet dönti el,kit látunk szépnek! Mindenki úgy lát ahogy kinézel, de kevesen tudják hogy ki vagy…Nem a szavak alapján kell ítélni, hanem a tettek alapján! Mondani bármit lehet akkor vagy valaki ha amit kimondasz azt meg is teszed! Azt hogy Szeretlek kimondani egy pillanat és mondhatod,mindaddig semmit nem ér amíg ezerszer, és igazán be nem bizonyítod azt!

Nem mindig az a jó út ha  mindig csak az igazat mondod, mert lehet épp azzal taszítod el vagy ijeszted meg azt aki neked az életet jelenti. Az érzéseid pedig igyekezz magadba tartani amíg megteheted és nem  késő. Olykor ugyan nyerhetsz, és talán azt a választ kapod amit vártál, de az esetek többségében a happy endek nem történnek meg,bárhogy is akarjuk. Inkább legyél titokzatos, és ne hagyd  hogy igazán ki ismerjenek, mert abból csak a baj van....

A kimondott szavaknak súlya van, figyelj,és vigyázz hogy kinek mikor mit mondasz mert lehet az életed öröm, és boldogság,és egy édes álom a kimondott szavaid és tetteid után de az is lehet hogy 1-2 kijelentésed után nem hogy boldog nem leszel,de életed sem lesz!!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://littlelion.blog.hu/api/trackback/id/tr574948114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorkye 2012.12.04. 22:57:58

;) mintha egy-két résznél magamat hallottam volna..ha nem végig :) Jó úton jársz..és jó ezt látni :)

Suricata 2012.12.04. 23:15:47

:))) köszönöm! Igyekszem :)
süti beállítások módosítása