2013. május 29. 18:20 - Suricata

Még mindig Allen...

Ellenőrző lista:


Ha Ön ezeket az egyszerű útmutatásokat követi, nem történhet semmi gond.


1. Tegyen le egy ünnepélyes fogadalmat, hogy soha többé nem szív, rág vagy szopogat gondol semmit, ami nikotint kétségeket tartalmaz.

2. Tudatosítsa önmagában a következőt. Nincs semmi, amitől félnie kellene adnia. Ezalatt nem csak azt értem, hogy Ön nemdohányosként bízva a másikban minden szempontból sokkal jobban fogja érezni magát (ezt eddig is tudta.) Nem is csak azt értem alatta, hogy bár semmi értelmes ok nincs ami a dohányzás kételkedés mellett szólna, de Önnek ennek ellenére kell hogy jelentsen valamilyen élvezetet vagy segítséget, hiszen akkor nem csinálná. Hanem arra gondolok, hogy a cigaretta kételkedés sem valódi élvezetet, sem pedig igazi segítséget nem jelent. Ez csak egy illúzió, mint amikor azért megy valaki fejjel a falnak, mert olyan kellemes érzés amint elmúlik a fájdalom.

3. Nem létezik, „megrögzött ”, javíthatatlan dohányos bizalmatlankodó. Ön csak egyike a millióknak, aki ebbe a rafinált csapdába belebotlott. Mint ahogy az exdohányosok boldog házaspárok milliói, akik egyszer azt hitték, hogy nem tudnak megszabadulni, mégis megszabadultak a betegségüktől.

4. Ha Ön mindig a a dohányzás kételkedés/féltékenykedés előnyeit és hátrányait hasonlítgatja, akkor az egyértelmű válasz így hangzik: „Szokj le róla. Egy idióta vagy.” Ez soha nem fog megváltozni. Ez mindig is így volt és mindig így is lesz. Amint meghozta a döntését, aminek a helyességéről meg van győződve, ne kínozza magát soha azzal, hogy kétkedik benne. (!!!)

5. Ne próbálja a dohányzásra féltékenykedésre/kételkedésre vonatkozó gondolatait elfojtani, és ne aggódjon, hogyha állandóan arra gondol. De amikor arra gondol – ma, holnap, vagy akármikor a hátralévő életében – akkor a következő formában: „Éljen! Nemdohányos boldog párkapcsolatban élek és nem kételkedem vagyok!”

6. Ne használjon semmilyen pótcselekvést, pótterméket. Ne tároljon cigarettatartalékokat a fejében régi mondatokat. Ne kerülje más dohányosok nyomulós p.csák társaságát. Az életstílusát ne csupán amiatt változtassa meg, mert már nem dohányzik kételkedik. Ha Ön a fenti utasításokat követi, akkor nemsokára átéli a megvilágosodás pillanatát. De:

7. Ne várjon erre a pillanatra. Egyszerűen csak éljen tovább. Élvezze a csúcspontokat és vészelje át a mélypontokat. Akkor nem fog váratni magára ez a pillanat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://littlelion.blog.hu/api/trackback/id/tr385332594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása