2012. december 07. 23:58 - Suricata

The time...

"Képzeld el, hogy egy bank minden reggel 86.400 dollárt helyez a számládra. Viszont egyenleget nem visz át egyik napról a másikra.Minden este törli a fel nem használt egyenleget.

Mit tennél? Az utolsó fillért is kivennéd.Mindannyiunknak van egy ilyen bankja.IDŐ-nek hívják.Minden reggel kapsz 86.400 másodpercet. És minden éjjel törlődik, amit nem használtál fel bölcsen.Egyenleget nem vihetsz tovább, és nem használhatsz el többet. Minden nap új számlával indulsz.Ha nem megfelelően használod fel, a veszteség a tied.Nincs visszaút. Nincs előleg a holnapi napból.A jelenben kell élned az aktuális egyenlegből.Fektesd be minden lehetőségbe.Az idő rohan. A legtöbbet kell kihoznod a napból.Itt és most.

Egy év értékéről kérdezz meg egy diákot, akinek évet kell ismételnie. Egy hónap értékéről kérdezz meg egy anyát, aki 1 hónappal korábban szülte meg gyermekét.Egy hét értékéről kérdezz meg egy hetilap szerkesztőjét.Egy óra értékéről kérdezz meg valakit, aki lekéste a vonatot.Egy másodperc értékéről kérdezz meg valakit aki éppen, hogy elkerült egy balesetet.Egy századmásodperc értékéről kérdezz meg egy olimpiai ezüstérmest.

Az idő senkire nem vár.Ragadj meg minden lehetőséget, tégy minden másodpercet értékessé, ne hagyj semmit se félbe. Az elszalasztott lehetőség kidobott pénz.A tegnap történelem.A holnap rejtély.A mai nap ajándék. Az idő senkire nem vár!!!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://littlelion.blog.hu/api/trackback/id/tr134953864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása